Imamin Food Services

[ Halalschap | Multi Culti Kitchen | Babyvoeding ]


Baby voeding

Imamin introduceert Halal Babyvoeding.

In ons land worden jaarlijks duizenden kinderen geboren van ouders met het islamitische geloof. En net als alle ouders willen ze het beste voor hun baby.

Logisch dus dat ze hun kinderen graag van kleins af aan Halalvoeding zullen geven. En bij voorkeur -net als alle ouders- uit gemakkelijke potjes babyvoeding zo uit het schap.

Strikt volgens Halalvoorschriften

Moslim-ouders zullen heel bewust 'shoppen'op Halal! De babyvoeding die momenteel in de winkels ligt is echter niet halal. of niet zodanig herkenbaar. Daarin komt nu verandering want Imamin lanceert nu een exclusief Halalschap voor winkels en supermarkten met daarin o.a. een complete hoogkwalitatieve Halalbabyvoedingslijn.

de productie van deze voortreffelijke Halalbabyvoeding vindt plaats in de geavanceerde productie faciliteiten van een van de grootste fabrikanten ter wereld. Maar dan wel met een duidelijk herkenbare Halaluitsraling waardoor Moslims de absolute zekerheid hebben dat deze babyvoeding 100% Halal is.

Met de nieuwste generatie moderne jonge Moslims is het alleen al om puur economische overwegingen logisch om Imamin babyvoeding in uw assortiment op te nemen. want Halalvoedsel is een markt met enorme omzetkansen.

 

Wilt u meer informatie over Imamin Babyvoeding en de mogelijkheden die ons Halaschap en onze Halalproducten u bieden,

neem dan contact op met Dhr Steve Abdoelrashid Badloe of stuur ons een email naar info@imamin.nl

 

 Imamin Mission Statement:
Imamin is de toonaangevende producent en leverancier van een breed assortiment voedselproducten van hoge kwaliteit die gegarandeerd en onvoorwaardelijk voldoen aan de strengste Halalvoorschriften.
 
Zakat
Imamin besteedt een deel van de winst als zakat aan voedselprojecten voor kinderen in nood, ongeacht hun religieuze of culturele achtergrond